Festmenu
Forretter:
- Fisketallerken m. lakseroulade, tunmousse, marineret rejer, krebs samt flutes og dressing.
- Røget dyrekølle m. hjemmelavet pesto, ristede pinjakerner samt rødløg og flutes og smør.
- 2 tartelleter m. høns i aspargs pyntet med tomat og persille.
- Tunmousse m. rejer og slikaspargs på salatbund.
- Rejecocktails m. hjemmelavet dressing og flutes.
- Spansk serroskinke m. melon og ovnbagt sherry tomat og parmesan flage.
Stegeretter :
- Kalvesteg stegt som vildt m. hvide og brune kartofler, waldoffsalat, surt og sødt samt flødesauce.
- Flæskesteg m. sprødsvær, hvide og brune kartofler, rødkål, asier og skysauce.
- Gl.dags oksesteg m. hvide kartofler, bønnesaute, gulerødder og glaseret perleløg, asier og skysauce.
- Brasseret kalvespidsbryst m. råstegte kartofler, portvins glaseret svampe, porre, lakridsrodstegt selleri.
- Helstegt dyrekølle m. timian ristede petit kartofler, ærter, majs, waldoffsalat samt vildt flødesauce.
- Krydderstegt ungkvæg`s filet m. flødekartofler, årtidens grøntsager, spinat samt sauce calvados
- Helstegt oksefilet m. hasselbach kartofler, grill tomat, gulerødder, hvidløgs dampet brocillie samt rødvins sauce
Desserter:
- Lun pære tærte m. kold vanilja crem
- Isrand m. frisk frugt salat
- Chokoladeskål m. is og frisk frugt
- Hvid chokoladeskål m. hindbærfromage
- Jordbærtriffli m. makroner og fløde
- Isroulade m. frisk frugt
Natmad:
- 3 frikadeller m. kold kartoffelsalat
- Aspargssuppe m. kødboller samt flutes
- Klar suppe m. kød og melboller samt flutes
- Biksemad m. rødbeder og bernaisesauce
- Rød hotdog m. tilbehør
- Æggekage m. bacon og tomat samt rugbrød
Har de spørgsmål eller andre ønsker så ring og hør også med priser
Henvendelse på 98565010