Julefrokost ud af huset

Retter

  1. Marinerede sild med karrysalat

  2. Fiskefilet med remoulade/citron

  3. ½ æg med rejer/mayonaise

  4. Tarteletter med høns i asparges

  5. Andebryst med grønkålssalat

  6. Grønlangkål med glaseret skinke, sukkerbrunede kartofler, Rødbeder og sennep

  7. Medisterpølse med stuvede hvidkål og kanelsukker

  8. Mørbradbøf i champignonsovs

  9. Leverpostej med champignon/bacon/rødbede

  10. Ribbensteg med rødkål/asier

  11. Sylte med rødbede/sennep

  12. Grønsagstærte med salat

  13. Frikadeller med salat

  14. Hønsesalat med asparges/bacon

  15. Ris a la mande med kirsebærsovs

  16. Brie med nøddekompot

Pris:

5 retter 197 kr. pr. cov.

6 retter 212 kr. pr. cov.

7 retter 227 kr. pr. cov.

8 retter 242 kr. pr. cov

9 retter 257 kr. pr. cov.

+brød og smør 21 kr. pr. cov.

minimum 10 cov.