Festmenu ud af huset
ForretterFrit valg pr. cov. |
Kr. 65,- |
Spansk serroskinke m. melon, ovnbagt sherry tomat og parmesan flage | |
Røget dyrekølle m. hjemmelavet basilikum pesto, ristede pinjakerner samt rødløg og flutes | |
2 tarteletter m. høns i aspargs pyntede med tomat og persille | |
Tunmousse m. rejer ogslikaspargs på salatbund | |
Rejecocktails m. hjemmelavet dressing og flutes | |
HovedretterFrit valg pr. cov. |
|
Kalvesteg stegt som vildt m. hvide og brune kartofler, waldofsalat, surt og sødt samt flødesauce | kr.180,- |
Flæskesteg m. sprød svær, hvide og brune kartofler, rødkål, asier og sky sauce | kr.180,- |
Gl. dags oksesteg m. hvide kartofler, bønnesaute, gulerødder og glaseret perleløg, asier og skysauce | kr.180,- |
Helstegt dyrekølle m. timian ristede petit kartofler, ærter, waldorfsalat, samt vildtflødesauce | kr.200,- |
Helstegt oksefilet m. hasselbach kartofler, grill tomat, gulerødder, hvidløg dampet broccile samt rødvin`s sauce | kr.200,- |
Krydderstegt ungkvægfilet m. flødekartofler, årtidens grøntsager, spinat salat samt sauce | kr.200,- |
DesserterFrit valg pr. cov. |
kr.52,- |
Lun pære tærte m. kold vanilje creme | |
Isrand m. frisk frugt salat | |
Chokoladeskål m. is og frisk frugt | |
Hvid chokoladeskål m. hindbærfromage | |
Isroulade m. frisk frugt | |
Natmad ud af husetFrit valg pr. cov. |
kr.57,- |
Klar suppe m. kød og melboller samt flutes | |
Aspargessuppe m. kødboller samt flutes | |
3 frikadeller m. kold kartofelsalat | |
Biksemad m. bearnaisesauce og rødbeder | |
2 røde hotdog m. tilbehør |
Min. 10 cov. tillæg ved under
Den varme mad leveres i thermokasser.
Kolde forretter, dressinger og desserter er pænt anrettet på fade eller i portionsglas, lige til at sætte på bordet.
Flûtes og butterdejsskaller skal varmes op af Dem , for at opnå det bedste resultat.
Udbringning 0-30 km kr. 175,-
Udbringning 30-? km. kr. 275,-
Returemballage afleveres rengjort på kroen senest 3 dage efter modtagelsen
Henvendelse på 98565010
Forbehold for prisændringer